VIDEOCREACIÓ


STOP MOTION

El so del violí és un treball, realitzat per Gil Colom i Quim Puigdesens de l'escola Sant Miquel dels Sants de Vic a partir de la lectura del Violí d’Auschwitz de Ma Àngels Anlgada. El treball està desenvolupat mitjançant la tècnica de l'stopmotion i chroma key, que consisteix en un seguit de fotografies fetes a objectes no animats, que un cop editades, fan que aquests objectes prenguin vida.

La Judit Capdevila, la Carla Almató i la Clàudia Valls de 4rt B, han recreat a través de stop motion amb figures de Lego, el fragment del llibre on el violí es trenca.

A través de l’stop motion en Matted Owusu, en Pol Vivet i en Jordy Patiño de 4rt B, han creat un vídeo a partir de fotos utilitzant Lego. S’hi representen varies escenes del llibre, des de que arriba en Freud al camp fins que en Daniel és alliberat.

VIDEOCLIP

Encara mai havíem fet un vídeoclip de literatura on es combinés la creació literària, la creació músical, cant i percusió, en format Vídeoclip. Una bona opció sense cap dubte! En seguirem proposant, per potenciar la creativitat. L’Edgar Blanco, l’Eulàlia Voltas i la Berta Torras ens han posat el llistó molt alt.
LA MÚSICA AL VIOLÍ D' AUSCHWITZ


La música té un paper molt significatiu a la novel·la de Ma Àngels Anglada és per això que un grup de treball del projecte Anglada, va realitzar un reportatge amb entrevistes diverses. Professors del col·legi, llibreters i un professor de l'escola de música de Vic van exposar la seva opinió i el seu coneixement sobre aquesta obra i la música que la protagonitza.


Aquí en teniu el vídeo: 

 

TEATRE

La Raquel Solanich i l’Helena Ordeig de 4rt B han gravat una representació teatral de varies escenes del llibre:

Aquest és un muntatge teatral que van fer els alumnes de 4t de Projecte de Recerca:BOOKTUBER

Últimament ha sorgit la moda dels Booktubers. És per això que l’Arnau Saborit i en Pau Martori de 4rt B, aprofitant que hem llegit aquest llibre i n'estem fent un projecte, han creat un vídeo per incitar a la gent a llegir-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada